Min kulinariska resa
Fakta
Receptregister
Clean
Lowcarb
Lowcarb receptregister
Dricka
Frukostar/mellanmål
Förrätter
Huvudrätter
Efterrätter
Fisk och skaldjur
Fågel
Kött
Korv
Grillat
Friterat
Vegetariskt
Soppa
Sallader
Såser
Tillbehör
Bröd
Kakor
Godis
Jul
söndag 10 januari 2016
Björnbärssaft till keso à la malta
Lite tunn saft att ha till risgrynsgrön, ris à la malta eller keso à la malta. Vill man ha den tjockare så kan man ta i potatismjöl.
Ingredienser
:
Björnbär
stjärnanis
Gör så här:
Koka björnbären tillsammans med stjärnanis ett tag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar