onsdag 20 januari 2016

Spenat- och baconmuffins

Dessa muffins är faktiskt otroligt goda. de är dessutom goda både nygräddade och uppvärmda i efterhand. Perfekta för en kolhydratssnål frukost ihop med smoothien som kommer i nästa inlägg. Spenaten köpte jag i en påse och klippte den i samma påse innan jag hällde i den i smeten.
Denna sats ger 6 muffins.
Ingredienser:
1 pkt bacon
50 g smör
2 ägg
50 g philadelphiaost
0,5 dl vispgrädde
1,5 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1,5 tsk husk
60 g bladspenat

Gör så här:
Stek baconet i mindre bitar.
Smält smöret.
Blanda ihop alla ingredienser och fördela i 6-8 muffinsformar.
Grädda i ca 25 minuter i 200 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar