lördag 26 mars 2016

Tonfiskröra i pitabröd

Jag är galet förtjust i tonfiskröra. Tur att det är så lätt att göra. Denna passar bra att ta med på utflykt och den kändes lite väl somrig för att äta i mars. Men gott var det. För 2 personer.
Ingredienser:
1 burk tonfisk
1 kokt ägg
1 äpple
1/4 kålrot
1 liten lök
1 dl creme fraiche eller naturell yoghurt
2 msk majonnäs
2 tsk dijonnesenap
2 tsk torkad dill eller 2 msk färsk eller frusen dill
blandsallad
2 st pitabröd
1/2 ask cocktailtomater

Gör så här:
Hacka ägg, lök och kålrot och riv äpplet grovt.
Blanda med övriga ingredienser till röran.
Öppna pitabröden och lägg i sallad och halverade tomater innan du även klickar i tonfiskröran.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar