fredag 29 april 2016

Hönsfärslasagne

Det var ju inget trevligt namn på den här rätten men det var gott. Faktiskt tyckte jag att hönsfärsen smakade som kött och inte som kycklingfärs. 4 personer.
Ingredienser:
1 zuccini
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
0,5 tsk salt
500 g hönsfärs
salt
svartpeppar
8 soltorkade tomater i olja
1 msk torkad basilika
8 lasagneplattor
2 dl matlagningsgrädde
1 dl HP-sås
2 dl mjölk
1 tsk salt

Gör så här:
Hyvla zuccinin med osthyvel och stek dem i olja. Salta.
Stek hönsfärsen med riven vitlök, salt och peppar.
Blanda i soltorkade tomater och basilika.
Blanda matlagningsgrädde, HP-sås, mjölk och salt.
Häll lite sås i botten på en ugnsform. Varva sedan sås, färs, zuccini och lasagneplattor.
Grädda i 225 grader i 25 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar