fredag 8 december 2017

Frukt- och nötchoklad

Lite av varje finns det i denna chokladbit. Ack, så gott. Glutenfri!

Ingredienser:
100 g hasselnötter
50 g valnötter
175 g smör
250 g ljud blockchoklad
250 g mörk blockchoklad
100 g cocktailbär
1 msk honung
150 g glutenfria pepparkakor
100 g minimarshmallows

Gör så här:
Rosta hasselnötterna i ugn eller på stekjärn och gnugga bort skalet.
Hacka hasselnötter och valnötter och lägg i skål.
Grovhacka cocktailbär, pepparkakor och marshmallows och lägg i skålen.
Smält smöret i en kastrull och smält också chokladen däri. Häll i honung och rör om innan du häller detta över innehållet i skålen.
Rör om.
Häll i en form du klätt med bakplåtspapper.
Låt stelna i kyl flera timmar eller över natten.
Skär i bitar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar