Min kulinariska resa
Fakta
Receptregister
Clean
Lowcarb
Lowcarb receptregister
Dricka
Frukostar/mellanmål
Förrätter
Huvudrätter
Efterrätter
Fisk och skaldjur
Fågel
Kött
Korv
Grillat
Friterat
Vegetariskt
Soppa
Sallader
Såser
Tillbehör
Bröd
Kakor
Godis
Jul
fredag 21 oktober 2016
Picklad rödlök
Trevligt, färgglatt tillbehör till grillat. Jag älskar rödlök och detta var gott tyckte jag. Mannen tyckte inte det var något speciellt...
Ingredienser:
2 rödlökar
1/2 dl 24% ättika
3,5 dl vatten
1 dl socker
Gör så här:
Blanda ättika, vatten och socker i en burk.
Strimla löken och lägg i.
Skaka på burken och sätt in i kylen i minste 1 h.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar