fredag 22 september 2017

Fisktacos

Fisktacos smakade jag på Malmöfestivalen och tänkte att det var en trevlig rätt. Mannen blev också positivt överraskad. Han smakade inte på Malmöfestivalen utan fick smaka det första gången när jag lagade det. 3-4 portioner
Ingredienser:
400 g vit fiskfilé
2 ägg
1 dl vetemjöl
2 dl ströbröd
225 g frusen tärnad mango
saft från 1 lime
salt
svartpeppar
100 g sallad
groddar
6-8 tacobröd
5 dl creme fraiche

Gör så här:
Häll mangon i en skål och häll på lime, salt och peppar. Låt stå och dra i minst 1h.
Skär fiskfilén i tärningar och dubbelpanera.
Fritera i 160 grader i ca 5 minuter.
Skär salladen och fördela sedan ingredienserna på tacobröd, vik ihop och njut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar