Min kulinariska resa
Fakta
Receptregister
Clean
Lowcarb
Lowcarb receptregister
Dricka
Frukostar/mellanmål
Förrätter
Huvudrätter
Efterrätter
Fisk och skaldjur
Fågel
Kött
Korv
Grillat
Friterat
Vegetariskt
Soppa
Sallader
Såser
Tillbehör
Bröd
Kakor
Godis
Jul
torsdag 15 mars 2018
Spenatpizza
Enkelt gjord pizza som kanske skulle passa som mindre bitar och som förrätt istället. En platta smördeg med frusen hackad spenat. Krydda med salt och peppar och lägg sedan på inlagd lök. Gratinera i 250 grader i 10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar